Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Καπετάν Ερμής: «Χρειάζεται ένας νέος Γοργοποταμος»! Το δεξί χέρι του Άρη Βελουχιώτη, λύνει την σιωπή του και αποκαλύπτει…



Το ΚΚΕ σκότωσε τον Άρη!
Χρυσή Αυγή: Απόγονοι συνεργατών των ναζί
Χρειαζόμαστε τώρα έναν νέο Γοργοπόταμο! 

 ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
«Θέλω να γίνει ένας νέος Γοργοπόταμος!!!» επαναλαμβάνει αργά ο συνομιλητής μου και με συναρπάζει! Δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος ο «καπετάν Ερμής». «Δεξί χέρι» του Άρη Βελουχιώτη, πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ ,αρχηγός της περίφημης 3ης Μεραρχίας στην Πελοπόννησο , σκληρός αντάρτης απ τους επίλεκτους
μαυροσκούφηδες που ακόμα και σήμερα στα 97 του χρόνια ψελλίζει στον περίγυρό του: «Πιστεύετε στον ένοπλο αγώνα;;;»
Τον έβλεπα στη φωτογραφία να ιππεύει ένα μαύρο άλογο στα βουνά της Μεσούντας –εκεί που βρήκε τραγικό τέλος αυτοκτονώντας ο Άρης- το ίνδαλμα της ζωής του , ο αρχηγός , γι αυτόν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης ,ο ένας.
Και τον είχα μπροστά μου , με χιονισμένα μαλλιά, χωρίς θυρεούς , σύμβολα και θαμπά δαχτυλίδια . Παράσημά του οι μνήμες απ τα οδυνηρά χρόνια , οι έντονες αναμνήσεις, οι τύψεις, οι εφιάλτες, αλλά και οι θρίαμβοι, οι επελάσεις, οι σύντροφοι που φεύγουν ένας-ενας με πρώτο τον Αρη Βελουχιώτη, τον αρχηγό του .

Ο «Καπετάν Ερμής» κατά κόσμου Βασίλης Πριόβολος με υγρά μάτια κι ένα μικρό ισχνό εγκεφαλικό τις προηγούμενες μέρες ,αντιμετωπίζει τη σκοτοδίνη της ηλικίας των 97 χρόνων του με μια απίστευτη πνευματική διαύγεια με μια καθαρότητα σκέψης πρωτοφανή, με μια γλυκιά διάθεση –αυτός ένας από τους πιο σκληρούς κι αμετακίνητους σε θέσεις αντάρτες του εμφυλίου.
«Σήμερα ο Άρης Βελουχιώτης θα απαιτούσε τις Γερμανικές αποζημιώσεις και σίγουρα θα είχε τον τρόπο να τους…. πείσει!! Καμιά φορά αναρωτιέμαι τι θα έκανε εάν ζούσε στην εποχή μας , ε λοιπόν σας λέω πως θα ήθελε μανιωδώς να επιστρέψουν οι Άγγλοι τα γλυπτά του Παρθενώνα στον τόπο που γεννήθηκαν…..».
Ο καπετάν Ερμής πιστεύει πως ο Ζαχαριάδης το υπ αριθμόν 1 ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ «ήταν ο δολοφόνος του Άρη….» διευκρινίζοντας πως αυτός τον οδήγησε στο αδιέξοδο και στην αυτοκτονία στη Μεσούντα.
«Ο Στέφανος Σαράφης είπε δεν υπογράφω για τη Συμφωνία της Βάρκιζας και την παράδοση των όπλων εάν δεν υπογράψει ο Άρης. Υπό πίεση ο Σαράφης υπέγραψε. Συμφώνησε κι ο Άρης. Μετά μου είπε: «Δεν έχω το δικαίωμα να διορθώσω το λάθος;;;». «Τι λες Άρη; Τι μπορούμε τώρα να κάνουμε;» τον ρώτησα.
«Πήγαινε στην 13 Μεραρχία του ΕΛΑΣ στη Λαμία που δεν έχουν παραδώσει τον οπλισμό ακόμα και μπλόκαρε την παράδοση των όπλων μας» μου είπε ο Άρης Βελουχιώτης αλλά ήταν πλέον αργά…. Αυτή η καταραμένη συμφωνία της Βάρκιζας!!…Κι αυτοί οι ανάξιοι του ΚΚΕ με τον Σιάντο και την υπόλοιπη συμμορία…..
Με άριστα Ελληνικά, ευθυτενής κ ιασχέτως αν κάποιος συμφωνεί μαζί του η όχι, ο καπετάν Ερμής υπήρξε πρωταγωνιστής στα πέτρινα χρόνια του ΕΔμφυλίου και εκ των ηγετικών φυσιογνωμιών της αλλης πλευράς που βέβαια ενωσε τις δυνα΄μεις της με τον ΕΔΕΣ και τον Ναπολέοντα Ζέρβα για να επιτευχθεί ο θρίαμβος του Γοργοπόταμου ένα ισχυρότατο πλήγμα κατά του Αξονα που καθυστέρησε τους Ναζί αποφασιστικά για την τελικά εκβαση των γεγονότων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
«Τέσσερα χρόνια έκανα μαζί με τον Άρη στα βουνά. Θέλαμε να διαλύσουμε τους Γερμανοτσολιάδες . Όσοι σήμερα έχουν ενστερνιστεί τη Χρυσή Αυγή είναι προερχόμενοι απ τους Γερμανοτσολιάδες τους συνεργάτες των Ναζί!!!».

HELLASFORCE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου