Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Είμαστε ανάξιοι και να λεγόμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

Είμαστε  ανάξιοι και να λεγόμαστε ΈΛΛΗΝΕΣκαι να  ζούμε ελεύθερα αφού εκχωρήσαμε την ελευθερία μας την τιμή και την υπερηφάνεια μας στους Πάγκαλους, τους Γιωργάκηδες, τους Αντωνάκηδες , τους Χατζηδάκηδες και όλους τους … άκηδες και… λάκηδες που παρασιτούν σε βάρος μας. Αυτοί,η ακρίδα της πατρίδας μας ανδρώθηκε επειδή εμείς θεωρήσαμε τους εαυτούς μας βολεμένους επειδή ,μας …επέτρεψαν να ξεσπυρίσουμε τα μαδημένα που μας άφησαν.  Αυτοί οι βαρόνοι της  πολιτικής σέχτας της μεταπολίτευσης που μας κάθισε στο κεφάλι, ήπιε από το αίμα μας  όλα τα τελευταία χρόνια. Αντί να την εξαφανίσουμε δραστικά την …ξύναμε απολαυστικά!
Τώρα όχι μόνο μας «δουλεύουν» ξετσίπωτα αλλά και δείχνουν προκλητικά ότι απολαμβάνουν τη δυστυχία μας , τους καθημερινά αυτοκτονούντες, τους καθημερινούς κυνηγούς των κάδων των σκουπιδιών, τους καθημερινά απολυόμενους ,τους καθημερινά μεταναστεύοντες και τόσα άλλα…  Η αθλιότητά τους μένει στον τόπο έτοιμη να κατασπαράξει ότι θα τους ετοιμάσει η βουλιμία τους και η «νομιμότητα» που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ μαζί με την επαίσχυντη και επονείδιστη «τρόϊκα»! Αυτοί που ξεκίνησαν χωρίς δεύτερο παντελόνι και σήμερα τρίβονται στα σατέν και τα μετάξια. Σε αυτούς που γέμισαν τον κόσμο με καταθέσεις μέσω υπεράκτιων πλυντηρίων χρήματος.
Αυτοί οι ξετσίπωτοι που ακόμα παριστάνουν τους κυβερνήτες της χώρας επειδή εμείς οι αποκαλούμενοι πολίτες , τους επιτρέπουμε να μας ανασκολοπίζουν με τις άθλιες πολιτικές τους. Αυτί οι ξετσίπωτοι που σε συνεργασία με την τρόϊκα και τα άλλα αφεντικά τους  δεν μπήγουν απλώς το μαχαίρι στις σάρκες μας αλλά και το στρίβουν ηδονιζόμενοι. Έτσι ώστε να μας προκαλούν μεγαλύτερο πόνο. Γιατί αυτοί δεν κράτησαν ως πρότυπα τους Πλάτωνες και τους Σωκράτες, τους Αλέξανδρους  και τους Αριστείδες, τους Νοταράδες και τους Παλαιολόγους, τους Κολοκοτρώνηδες και τους Καραϊσκάκηδες. Γιατί αυτοί διάλεξαν σαν πρότυπα τους  Εφιάλτες, τους Γούσηδες τους εκάστοτε δοσίλογους και ταγματασφαλίτες.
Γιατί απορούμε; Δεν έχουμε σήμερα κατοχικές δυνάμεις στη χώρα μας; Δεν περνάμε χρόνια υποδούλωσης και εξανδραποδισμού των παιδιών μας; Δεν ματώνουμε σε ανθρώπινες απώλειες από τις συνεχιζόμενες αυτοκτονίες; Δεν έχουμε μείνει χωρίς Ελληνική κυβέρνηση που κυβερνάει για την Ελλάδα; Δεν μας λένε ξένοι και ντόπιοι επιστήμονες ότι η οικονομική σκλαβιά που μας επέβαλαν είναι επειδή αποφάσισαν με αδίστακτους τρόπους   να τα «κονομήσουν» οι τράπεζες και να ληστέψουν οι παρφουμαρισμένοι κουρσάροι των ισχυρών τύπου Μέρκελ , Σόϊμπλε και άλλων τοκογλύφων; Και όλα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη της … «συμμαχίας» της ευρωζώνης! Τόση  αθλιότητα!
Γιατί απορούμε; Δεν έχουμε ακόμη καταλάβει ποιοι ελέγχουν τις τύχες μας από τα «πάμπερς» και τους Μαυράκηδες μέχρι τη SIEMENS και τους εκσυγχρονιστές τύπου Σημίτη και όλης αυτής της άθλιας παρέας των σαλονο-σοσιαλ(η)ιστών; Από τον εσμό των Χριστοφοράτων και των «ιπτάμενων» πρωθυπουργικών φίλων και των υπουργών που πλουτίζουν με το τάχα «νόμιμο άρα και ηθικόν»; Από την λαίλαπα των «σωτήρων» του «νέου εκσυγχρινισμού» τύπου ΓΑΠ; Από την μουργο-μπουλουκοπαρέα των Αντωνάκηδων μετά ή άνευ Ντοράκηδων;
Όχι συμπατριώτες, δεν μας αξίζει να λεγόμαστε Έλληνες. Δεν μας αξίζει να είμαστε ελεύθεροι! Γιατί εκείνοι που την άξιζαν την κατέκτησαν τη λευτεριά τους ακόμα και με το αίμα τους! Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου και να σερβίρουμε το αίμα των δικών μας σε κάθε αλητοβάρβαρο , γκαγκστερικοσούργελο που τυχαίνει να σκορπά χρήμα και «στήριξη» για την εξουσία και τον μπεζαχτά. Για την πάρτη μας και το σκυλοσόϊ μας!  Όχι συμπατριώτες!                 Δεν μας αξίζει ελευθερία όσο έχουμε να μας κυβερνούν Γιωργάκηδες, Βαγγελάκηδες, Αντωνάκηδες , Κουβέληδες με όλα τα παρατρεχάμενά τους αρπακτικά.
Δεν μας αξίζει ελευθερία αν ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ τα αρπακτικά με άλλους που απλώς κακαρίζουν για μια αόριστη και ανακατεμένη σαν τον φραπέ Ελλάδα. Δίχως ιστορία, δίχως παράδοση, δίχως έρμα και πορεία! Δεν μας αξίζει ελευθερία όσο δεν αναζητάμε   Έλληνες που θα υπογράφουν για την ΕΛΛΑΔΑ με το δικό τους αίμα. Δεν μας αξίζει να λεγόμαστε Έλληνες όσο δεν αναζητούμε αυτούς που εκτελούν τα παιδιά μας και τα όνειράτους. Να τους αποδώσουμε τα ίδια με όσα μας επεφύλαξαν. Να τους αποδώσουμε όσα η Δικαιοσύνη απαιτεί, όχι ως εντεταλμένη υποδεικνύει αλλά ως αίσθηση ενός Λαού που βογκά και αυτοκτονάει καθημερινά εξ αιτίας αυτών που πλάτυναν τις κοιλιές και τα πορτοφόλια τους, που πλάτυναν τις αποθήκες τους με τους θησαυρούς που μας λένε τάχα ότι ΟΛΟΙ χρωστάμε στους ξένους …φίλους και δανειστές … μας (;)!
Για να μας αξίζει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ οφείλουμε να αποτινάξουμε τον ζυγό των τροϊκανών που μας εκφοβίζουν και το ζυγό των πολιτικών που μας υποδούλωσαν. Οφείλουμε να αναζητήσουμε έντιμα τις ευθύνες ενός εκάστου εξ αυτών και να τις αποδώσουμε. Οφείλουμε να αναλογιστούμε ότι οι « θύρες δεν είναι εύκολες σαν η χρεία τες κρουταλεί» και να ξεβολευτούμε από τα ραχάτι της φραπεδιάς. Ας αναλάβουμε κάθε αγώνα  στο χωράφι, τη σκαλωσιά,τη φάμπρικα. Ας σταματήσουμε να ονειρευόμαστε τα Αρμάνι συνολάκια και τις φεράρι .
Ας ανασκουμπωθούμε για κάμποσα χρόνια. Έτσι θα γυρίσουμε τη ρότα της καταστροφής που αφήσαμε τον εσμό των φερέφωνων της παγκοσμιοποίησης και των υπαλλήλων των λεσχών και των τραπεζών. Των Σόρος και των Ρότσιλντ , Ροκφέλερ και όλων των μισάνθρωπων φιλοτομαριστών της Αμερικανόθρεπτης αλαζονείας ! Αυτό υπήρξε το λάθος όχημα στο οποίο επιβιβαστήκαμε και μας οδηγεί στη εθνική, προσωπική και ολικό καταστροφή και αφανισμό!
Τα χρόνια της ασυλλόγιστης ανεμελιάς μας τραγουδούσαμε με παλμό και ενθουσιασμό « … για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Θέλει νεκροί χιλιάδες νάναι στους τροχούς. Θέλει κι οι ζωντανοί να δείνουν το αίμα τους». Αυτό τόκαναν σύνθημα αριστεροί και δεξιοί. Στις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις ακόμα και στα σχολεία και τις εκδρομές. Λοιπόν; Ήρθε η ώρα ! Το τραγούδι τελείωσε, ώρα για πράξη. Θα το κάνουμε ή απλώς θα βρεθούμε κάτω από τους τροχούς των Μερκρλοσόϊμπλε και των άλλων κορακιών της νεοταξικής και νεοΕποχίτικης Ευρώπης. Τον κόσμο δηλαδή που εφιαλτικά περιέγραψε ο Όργουελ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου