Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!




ΝΔ-Πασοκ-Δημαρ-Χρυσή Αυγή μπλοκάρουν την σύγκληση της Επιτροπης Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.

Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Πάντως ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

 
Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.

 
Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.



Δεν θα γράψουμε πολλά, καθώς και ο πιο αδαής καταλαβαίνει σε τι αποσκοπεί αυτή η σκανδαλώδης στήριξη ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ που επιχειρούν οι προδότες της συγκυβέρνησης και οι τραπεζικοί τοκογλύφοι για το μέγα σκάνδαλο του ξεπουλήματος της Αγροτικής, που είχε ως συνέπεια την υποθήκευση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ σε ιδιώτες!
Πράγματι, πάντως, οι της Χ.Α αποδεικνύουν ότι λειτουργούν ως ΔΕΚΑΝΙΚΙ της συγκυβέρνησης, ξεπερνώντας ακόμα και τον έτερο προδότη, τον Καρατζαφέρη!
Διαφορετικά, ας μας εξηγήσουν "λογικά" και με "επιχειρήματα" οι ψηφοφόροι της, σε τι αποσκοπούσε το μπλοκάρισμα της συγκεκριμένης επιτροπής, που θα έριχνε φως στην υπόθεση.
Γιατί δεν θέλουν οι "αντισυστημικοί" να μάθουμε την αλήθεια; Έχουν κάτι να κρύψουν, εκείνοι ή οι συγκυβερνώντες;
Και τελικά, ποιος είναι ο ρόλος τους στη Βουλή; Να καλύπτουν τις βρωμιές των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ;
Υ.Γ. Όταν βέβαια εμείς γράφαμε για "εθνική συμπολίτευση", ήμασταν - όπως πάντα - οι...τρελοί, οι συνωμοσιολόγοι κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου