Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ….

Δεν κατάλαβα!!!  
 Όλοι αυτοί Λοβέρδοι – Βενιζέλοι- Αννούλες –Λιτζέρηδες κλπ μαζί δεν ψήφιζαν μέχρι προχτές όλες τις πρωτοβουλίες του ΓΑΠ; Βέβαιο τάχα με βαριά καρδιά και για… τελευταία φορά!!! Έδιναν έτσι στον «εισαγώμενο» την ευκαιρία να δένει τη χώρα όλο και πιο σφιχτά στον ζυγό της παρέας της Μέρκελ. Τώρα τι έπαθαν . Μύγα τους τσίμπησε ή θέλουν να μας πείσουν ότι δεν περίμεναν την εξέλιξη! Ακόμα και μαθητές του Δημοτικού το καταλάβαιναν! Οι πολιτικοί μας όμως όχι. Δηλαδή τι ακριβώς είναι!  Ηλίθιοι, άχρηστοι ή αυτό που όλο και περισσότεροι Έλληνες σιγοκουβεντιάζουν; Δοσίλογοι και προδότες;   
Και δεν είναι μόνο ο ΓΑΠ και η πασοκοπαρέα του-που τάχα δεν καταλάβαιναν που μας οδηγούν – είναι και η άλλη παλιοπαρέα των γαλάζιων και εν αναμονή αρπακτικών. Από αρπακτικό σε αρπακτικό μας ρίχνουν οι επιλογές σαράντα χρόνια τώρα. Βρε πατριώτες δεν είναι καιρός για «κλωτσιές» σε ντόπιους και αλλοδαπούς «μπαμπούλες»;
Πατριώτες μη τους φοβόμαστε άλλο και μην τους εμπιστευόμαστε. Είναι προσκυνημένοι ή στους πάτρωνές τους ή στις φιλοδοξίες τους ή στις ‘κονόμες  ή σε ότι άλλο μίζερο και αντιπατριωτικό! Ένα τους ενδιαφέρει και το απέδειξαν! Η εξουσία, το χρήμα, η δύναμη και η κυριαρχία πάνω σε αυτούς που σκύβουν το κεφάλι στην εμφάνισή τους.
Κοιτάξτε τους όμως μπροστά στα αφεντικά τους της Ευρώπης!  Σκύβουν δουλικά το κεφάλι και χαζογελάνε σε ό,τι και να τους λένε! Έλληνες ας μην τους δώσουμε και άλλες ευκαιρίες να μας ξεπουλήσουν. Να μην τους επιτρέψουμε να υποδουλώσουν τη χώρα που όπως φαίνεται δεν αγάπησαν. Αφού και τα παιδιά τους τα προωθούν στο εξωτερικό αφήνοντας την Ελλάδα που προγραμματίζουν να υποδουλώσουν, στα δικά μας παιδιά!
Έλληνες όσοι μείναμε εδώ, και είμαστε πολλοί και όχι δοσίλογοι- είναι καιρός να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ πριν ολοκληρωθούν τα «πρακτικά» της προδοσίας και της υποδούλωσης. Το Σύνταγμά μας μας αναθέτει την προστασία της χώρας μας όταν απειλείται ακόμα και από τους «πολιτικούς» μας  που αποδέχονται να υπογράφουν συνθήκες υποτέλειας για μία χώρα που βάφτηκε στο αίμα από άκρη σε άκρη για να μην υποταγούν στους πατεράδες της Μέρκελ και του Σόϊμπλε.
ΟΧΙ   ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ  ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΙΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου