Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΙΣΧΝΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ


Αυτή  η  ισχνή μειοψηφία που κραυγάζει αναίσχυντα,
υστερικά και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, απαιτεί να επιβάλει στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, την «κρυφή αντζέντα» που φαίνεται, ότι η νέα «εταιρεία» του Μαξίμου ,έλαβε διαταγή να μας επιβάλει στην πρώην ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα μας!!!
Μιλάμε για την ατζέντα των ανιστόρητων ψευτοεπιστημόνων των «φροντιστηρίων» του Σόρος ,τύπου βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ ,που τον στηρίζει (πατριδοκάπηλα;;;;;) και ο Καμμένος των ΑΝΕΛ!!! Αυτών που βρήκαν την έκφρασή τους στον ενεργούντα προβοκατόρικα …υπουργό…
αλλοίμονο «παιδείας», ο πολλά βαρύς κ. Φίλης . αξιοποιώντας την σχολή «προπαγάνδας| «Η ΑΥΓΗ»!
Άραγε με ποια επιστημονική γνώση προβαίνει σε τέτοιες ασχημονίες ο   φερόμενος υπουργός; Μήπως γιαυτό ακριβώς έγινε υπουργός; Μήπως επειδή ούτε την κατάρτιση, ούτε την επιστημονική αυθεντία διαθέτει, τον έβαλαν να εκτελέσει το ΕΓΚΛΗΜΑ; Μήπως η θητεία του στην επικοινωνιακή προπαγάνδα, τον ανέδειξε σε χρήσιμο εργαλείο του Σόρος και των υπερατλαντικών αφεντικών, στα οποία φαίνεται ότι έχει εκχωρήσει και «γη και ύδωρ» -η κατά το «πάλαι ποτέ»- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ κυβέρνηση της  Χώρας; Μήπως αυτή η πρώτη φορά σημαίνει ότι θα δούμε πολλά έκτροπα για πρώτη φορά;
Η παρέα που κυβερνά σήμερα, δείχνει επικίνδυνα ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗ λογική χειρότερη και από αυτή των Τούρκων. Μπορεί να συγκριθεί ΜΟΝΟ με αυτή των Δυτικών τυχοδιωκτών του Μεσαίωνα! Με άλλα συνθήματα κατέλαβαν την εξουσία ,άλλα κάνουν τάχα έχοντας εντολή. Το κόλπο γνωστό και προειρημένο.  ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ μας υποσχέθηκαν πριν λίγα χρόνια ,με την κυρία Ναόμι Κλάϊν και οι ανυποψίαστοι το αποκάλεσαν μέχρι και επιστημονική φαντασία (τότε…). Οι πιό ψαγμένοι έλεγαν ότι είναι προαναγγελία ενός εγκλήματος που κυοφορείται από την δεκαετία του ’90, αν όχι νωρίτερα!
Ο κύριος Φίλης και η παρέα του αριστερού Αλέξη, φαίνεται ότι βρήκε τον τρόπο να μοιάσει απαράλλακτα στους νέους πολιτικούς του φίλους, της παρακμής και της σαπίλας. Τους νεοδημοκράτες, τους πασόκους και τους νεότερους του ποταμού και των …βράχων!!! Φαίνεται ότι κατάλαβαν τις  εντολές που πήραν από τις επαφές τους με τους «θεσμούς» και τους… «συμμάχους», σε Γερμανία (γιαβόλ!) και τις ΗΠΑ (γιές ,μεν άλα παλιά!).
 Υπάλληλοι της Νέας Τάξης για την ανατροπή κάθε παράδοσης, Ελληνικότητας, Ορθοδοξίας και εθνικής συνείδησης! Βέβαια αυτή είναι η παλαιά «ατζέντα» του «διεθνισμού» και του «πολυπολιτισμού» που σήμερα απειλεί να τινάξει στον αέρα όλον τον κόσμο. Λαθρεπιβάτες της ιστορίας της Ελλάδας που δεν γράφτηκε με ψευτοσυνθήματα σε πορείες και graffiti σε ξένες περιουσίες και αγάλματα αλλά  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας με ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ που έχυσαν Έλληνες που έψελναν τον ύμνο της πατρίδας μας και τον παιάνα της Πίστης μας, «τη Υπερμάχω στρατηγώ…»! Μια ιστορία που η μητρική προέλευση του υβριδικού ΣΥΡΙΖΑ μισούσε και συκοφαντούσε δεκαετίες!
Νομίζουν οι μικροροβεσπιέροι της ελεεινής επικαιρότητας της παρακμής μας ,ότι θα καταφέρουν να παραδώσουν τα ιερά και τα όσια της φυλής μας στα σκοτεινά αφεντικά τους . Πλανώνται πλάνην οικτρά και τα παιδιά της «στέρησης» της εξουσίας –όπως τα ίδια ομολογούν- αν νομίζουν ότι κατάκτησαν μαζί με την εξουσία και την καρδιά του Ελληνικού Λαού. Σύντομα θα κατρακυλήσουν στο βάραθρο και των άλλων μνημονιακών γκρουπούσκουλων που λαθροχείρησαν σε βάρος μίας αστείρευτης Πατρίδας. Και αυτοί και τα Νεοταξίτικα αφεντικά τους θα δοκιμάσουν εκπλήξεις που δεν τις χωράει το μυαλό τους! Αλλά αυτοί τόσο μπορούσαν…
Οι …Καμένοι… Έλληνες τι ακριβώς κάνουν; Βαστάνε το φανάρι στις ασχημονούσες ορδές του Αλέξη; Αίσχος κ. Πάνο, που αποδεικνύεσαι κάτω και πολύ μάλιστα, κάθε προσδοκίας! Ημιέλληνες και μισέλληνες μαζί με κάθε ανθελληνικό φυντάνι ,κάματε συμπεθεριό «απωλείας».!
Οικτροί βαυκαλιζόμενοι της σοσιαλ-καπιταλιστικής θολοκουλτούρας των «μεγαλοκαταθετών» και των εργολάβων , αδαείς περί την  Ελληνική Παιδεία, την Ελληνική ιστορία, την Ελληνική πραγματικότητα και την συνεκτική της ουσία, έρχεται το «τσουνάμι» της αποδοκιμασίας σας και θα είναι ΗΧΗΡΟ! Τέτοιο που ταιριάζει σε όλους τους προδότες των ονείρων μιάς χώρας ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ , ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ.
 Λίγος χρόνος ασέλγειας σας έμεινε…
  
                         Στρατηγος ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου