Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Αποστομωτικός ο Καμμένος για τα P 3 προς τους "αντιρρησίες" βουλευτές

Όσοι ανέμεναν “μάχη” για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας η οποία ενημερώθηκε στο ΥΠΕΘΑ, δεν δικαιώθηκαν. Η συζήτηση που έγινε ήταν πολύ ήρεμη και το βασικό επιχείρημα του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για την επιχειρησιακή αναγκαιότητα της επανεργοποίησης των αεροσκαφών P 3 Orion, συνέβαλε σ΄ αυτό.

Ποιο ήταν αυτό το επιχείρημα; “Θέλουμε να υποστηρίξουμε επιχειρήσεις επιτήρησης 200 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης για την ΑΟΖ. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση για αεροσκάφος που να μπορεί να πετά επί 12 ώρες πολύ ευχαρίστως να την ακούσω”, ήταν το νόημα όσων είπε ο Καμμένος στους βουλευτές της..

Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.

Ποιος είναι ο μόνιμος “αντιρρησίας” για το πρόγραμμα;  ΄Οχι δεν είναι η Ραχήλ Μακρή για την οποία έγραφαν χθες κάποιοι ότι θα πήγαινε στο ΥΠΕΘΑ για να ζητήσει εξηγήσεις για το P 3. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής της ΑΥΓΗΣ Νίκος Φίλης είναι φανατικά αντίθετος.Παρόλα αυτά δεν είχε απάντηση για το ερώτημα του Καμμένου και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Απαντήσεις σ΄ αυτό το ερώτημα του δόθηκαν -όπως και σ΄ όλους τους βουλυετές- εγγράφως μάλιστα από το ΓΕΝ.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα
P 3 που εκσυγχρονίζει το ΠΝ - Φωτογραφίες και όλες οι απαντήσεις για το πρόγραμμα

 http://www.onalert.gr/stories/ti-eipe-o-kammenos-gia-to-p3-stous-vouleytes/42060

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου