Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πασίγνωστος δημοσιογράφος-ερευνητής ιδρύει κόμμα, αλά Ντι Πιέτρο, σε συνεργασία με στελέχη της Δικαιοσύνης!





Στα βήματα του 49χρονου Ισραηλινού δημοσιογράφου Τζαίρ Λαπίντ, ο πασίγνωστος Έλληνας ρεπόρτερ-ερευνητής ο οποίος παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριόητα ετοιμάζει τον πολιτικό φορέα, με κύριο σύνθημα την καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πασίγνωστος δημοσιογράφος, κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο έπειτα από μακρά συνεργασία που είχε με κορυφαίους παράγοντες της Ελληνικής Δικαιοσύνης οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν παραγκωνιστεί και ότι κυριαρχεί ένα παρακράτος το οποίο αντλεί την εξουσία του από τον υπόκοσμο!

Οι απόψεις και η δράση του άτεγκτου Ιταλού Εισαγγελέα Ντι Πιέτρο θα είναι ο οδηγός του νέου κόμματος, ενώ όσοι γνωρίζουν τα πρόσωπα που το στελεχώνουν εκτιμούν πως το κόμμα του πασίγνωστου δημοσιογράφου έχει στο τσεπάκι με το ξεκίνημα ποσοστό της τάξης του 10%.
Ως γνωστόν με τις 19 έδρες που κέρδισε το κόμμα του «Υπάρχει μέλλον», ο Λαπίντ έγινε ο ηγέτης της δεύτερης μεγαλύτερης παράταξης στην Κνεσέτ. Με δημοσιογραφική καριέρα και... πέραση στις γυναίκες

Ο 49χρονος Τζαΐρ Λαπίντ έχει αναδειχθεί σε πολιτικό ρυθμιστή μετά τις εκλογές


Ο 49χρονος αρχηγός του νεοσύστατου κόμματος έχει διαγράψει μια λαμπρή δημοσιογραφική καριέρα. Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος σε εφημερίδα του στρατού και επί χρόνια παρουσίαζε τη δημοφιλέστερη ειδησεογραφική εκπομπή του Ισραήλ. Ταυτόχρονα ο Λαπίντ έβρισκε χρόνο για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα και να ξεδιπλώσει τα πολύπλευρα ταλέντα του. Εχει κάνει μικρά περάσματα από κινηματογραφικές ταινίες, έχει συγγράψει θρίλερ, στίχους τραγουδιών, θεατρικά κομμάτια, ακόμη και παιδικά παραμύθια.
Ο γκριζομάλλης «αρχάριος» της πολιτικής, που έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες στη χώρα του, προέρχεται από μια άκρως πολιτικοποιημένη οικογένεια. Ο πατέρας του, Τόμι Λαπίντ, που ξεκίνησε επίσης ως δημοσιογράφος, ηγείτο του κόμματος Shinui και θήτευσε ως υπουργός Δικαιοσύνης και αναπληρωτής πρόεδρος του υπουργικού συμβουλίου στην κυβέρνηση του Αριέλ Σαρόν.
Οπως και ο πατέρας του, έτσι και ο Λαπίντ πιέζει για την επανέναρξη των συνομιλιών με τους Παλαιστινίους, ενώ, κατά διαβολική σύμπτωση, και οι δύο υπήρξαν οι μεγάλες εκπλήξεις των πρώτων εκλογών στις οποίες πήραν μέρος. Μιλώντας στους συνεργάτες του ο Λαπίντ μετά την εκλογική του επιτυχία, έλεγε ότι τώρα καταλαβαίνει την ευθύνη που βαραίνει το δεύτερο κόμμα και αντιλαμβάνεται για ποιον λόγο ο πατέρας του έδειχνε σχεδόν βλοσυρός αντί να πετάει στα ουράνια όταν το κόμμα του είχε αναλάβει ρυθμιστικό ρόλο.

http://kourdistoportocali.com/articles/20261.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου