Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με μπλουζάκι


  • 66



 Η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με μπλουζάκι

Μπλουζάκια για τη ανασύσταση του κόμματος από το ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε ποιο είναι το σύνθημα και τι δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος στη Συνδιάσκεψη του κόμματος
Νέες μπλούζες έβγαλε το ΠΑΣΟΚ για τη Συνδιάσκεψη. Τα νέα μπλουζάκια έχουν τυπωθεί σε βαθύ πράσινο χρώμα με την ένδειξη “ΠΑΣΟΚ-Ανασύσταση”.
Μάλιστα, στο κάτω μέρος της μπλούζας αναγράφεται το σύνθημα “Η σκέψη σου, πολιτική μας πρόταση”.
Η ιστοσελίδα anasistasipasok.gr μέσω της οποίας θα γίνουν οι εγγραφές αλλά και η αυτοοργάνωση των μελών. Παράλληλα, υπάρχει ένα τηλεφωνικό νούμερο χωρίς χρέωση ακόμη και από κινητό, για πληροφορίες και εγγραφές και ένας πενταψήφιος αριθμός για αποστολή sms.
Βενιζέλος: Ο στόχος μας είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ
“Ξεκινάμε σήμερα από εδώ την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ”, τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Συνδιάσκεψη του κόμματος.
“Είμαστε υπερήφανοι για το όνομα και τα σύμβολά μας”, σημείωσε ενώ τόνισε πως “η Ελλάδα που εμείς ονειρευόμαστε είναι η Αυτοδύναμη Ελλάδα”.
Βασικό μας καθήκον είναι η προάσπιση της αυτονομίας της πολιτικής και του κύρους της”, είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως “το μέλλον της Ευρώπης είναι ταυτισμένο με το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας και το αντίστροφο”.
Αναφερόμενος στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι “το μικρό αλλά ανθεκτικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό που απέμεινε από τα πλειοψηφικά ποσοστά παλαιών αναμετρήσεων αλλά η μαγιά από την οποία ξεκινά η ανασύσταση της παράταξης”.
“Ξεκινάμε την υπέρβαση που είναι αναγκαία, όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν κατά την ιστορική μας διαδρομή”, σημείωσε.
Η πορεία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ αρχίζει, όπως εξήγησε ο κ. Βενιζέλος, από την αυτοοργάνωση των πολιτών που ανήκουν στην παράταξη “χωρίς αποκλεισμούς, μικροΐντριγκες και μιζέριες”.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου