Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Προβολή λεπτομερειών ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ … ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ – ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σκηνικό πλήρους απαξίωσης των πολιτικών που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας σε όλη τη μεταπολίτευση αλλά και των επιλογών της πολιτικής τους έχει ήδη εγκατασταθεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας της κοινωνίας μας. Για πρώτη ίσως φορά μετά το 1973 αρχίζουν να συζητούν οι παρέες για την ασφυξία που νοιώθουν από το πάτημα της μπότας των «συμμάχων» στο λαιμό μας. Για πρώτη φορά οι συζητήσεις στις παρέες δεν διαφοροποιούν εύκολα την στάση κάποιων αλλά τους εντάσσουν σε μία λογική πολιτικής συνευθύνει σε όσα έχουν αποδεχθεί και ανεχθεί να συμβαίνουν με μόνιμο χαμένο τον πολίτη!
Όλο και περισσότεροι πολίτες μιλούν για την ανάγκη να πληρώσουν το λογαριασμό , εκείνοι που συνέθεσαν το πολιτικό σκηνικό της διαφθοράς, της μίζας, της απάτης ,της συναλλαγής και της εξασφάλισης προκλητικών προνομίων σε βάρος των πολλών τους οποίους και κατακρήμνισαν ή σχεδιάζουν να κατακρημνίσουν στον Καιάδα της «εκπλήρωσης των όρων των μνημονίων» που με ξεχωριστή «άνεση» υπογράφουν ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των «κατακτητών» της Εσπερίας τους οποίους και πασχίζουν να νομιμοποιήσουν ξεγελώντας όλους μας για δήθεν υπεύθυνη στάση.
Φαίνεται ότι επιτέλους οι Έλληνες αποφασίζουμε να αφήσουμε τη «φραπεδιά» ή να την προσφέρουμε –όχι πάντως με δίσκο- στους σερασκέρηδες  των Βρυξελλών και το «κοπέλια» της Μέρκελ! Επιτέλους άρχισε να σιγοφαίνεται η ψυχή εκείνων των Ελλήνων που έστειλε τους «προξενητάδες» του Ξέρξη που υπερφίαλα όπως και η «φράου Μέρκελ» απαίτησαν από τη Σπάρτη «γη και ύδωρ» της Ελλάδας. Οι στιγμές παρουσιάζουν αξιόλογες ομοιότητες και αναφορές. Αν επαναληφθεί η ιστορία καλοδεχούμενη ας είναι έστω και αν περιλαμβάνει και τη θυσία των Θερμοπυλών. Να θυμόμαστε ότι ακολούθησε ο θρίαμβος της Σαλαμίνας και το μεγαλείο του Αλέξανδρου του Μεγάλου Έλληνα της μίας και Μοναδικής, ενιαίας  Μακεδονίας!
Είναι προτιμότερη αυτή η επιλογή από την άλλη που θα μας οδηγήσει στην κατάλυση από τους βάρβαρους της ανατολής, τα στίφη του Μωάμεθ και τη …βοήθεια από την Δύση , η οποία «φάνηκε» μόλις η Πόλη «έπεσε»!!! Αυτή είναι και η τύχη που μας επιφυλάσσουν και οι σημερινοί Δυτικοί , απόγονοι εκείνων της εποχής της Άλωσης!
Έλληνες ας μην επιτρέψουμε άλλο «παραμύθιασμα στους σπεκουλαδόρους της υποταγής, της εκχώρησης, της υποτέλειας, των «κοπελιών» της Γκόλντμαν και των οίκων αξιολόγησης (ανοχής της παρανομίας). Ας μην επιτρέψουμε άλλο στους τοποτηρητές της εξουσίας να καταρρακώνουν άλλο την εθνική μας αξιοπρέπεια, την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μας, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας που ενώ με το αίμα του μας παρέδωσε ο Κολοκοτρώνης , ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι μάρτυρες του Έθνους, με ανείπωτη δουλικότητα ,άνεση και «ανεμελιά» θέλουν να παραδώσουν οι γόνοι του «Αντρέα» και καθώς φαίνεται παιδιά της Μαργαρίτας!
Η εκδηλούμενη και μάλιστα με αυξητικό τρόπο δυσαρέσκεια και αγανάκτηση των Ελλήνων κατά αυτής της αδίστακτης πολιτικής παρέας που κάθισε στο σβέρκο μας όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, αυτή η παρέα που από τίποτε έγιναν θαμώνες των σαλονιών της Ευρώπης ,άρχισε να χαράζει αχτίδες ελπίδας. Ας δυναμώσουμε τη φλόγα. Συμμετοχή παντού χωρίς «πονηρές» σκέψεις ότι θα μας «καπελώσουν»! Αυτή είναι η προπαγάνδα του «συστήματος» διακυβέρνησης του κυβερνητικού διδύμου και των «ντεκόρ» αριστεροδέξιων «εξαπτέρυγων». Δεν έχουμε ανάγκη να απολογηθούμε σε κανέναν και για τίποτε. Έχουμε να ανακτήσουμε την Πατρίδα μας χωρίς όρους. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου