Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Αρρωστημένο: Εταιρεία κατασκευάζει παιδικές κούκλες του σεξ για παιδεραστές!

Μια εταιρεία κατασκευάζει ομοιώματα παιδιών (κοριτσιών) έτσι
ώστε να τα δίνει σε παιδεραστές προκειμένου αυτοί να ικανοποιούν τις ανώμαλες ορέξεις τους με το αιτιολογικό ότι έτσι θα μειωθούν οι επιθέσεις σε πραγματικά παιδιά.
 Όπως λέει ο ιδρυτής της εταιρείας Shin Takagi τα προϊόντα του μπορεί να είναι ένα όπλο εναντίον επιθέσεων σε πραγματικά παιδιά. Πρόκειται για την εταιρεία Trottla η οποία κατασκευάζει ακριβή ομοιώματα σε φυσικό μέγεθος κοριτσιών με εικονιζόμενες ηλικίες που μπορεί να ξεκινούν από 5 ετών.
 Όπως γράφει η βρετανική Mirror η αντίδραση από τον κόσμο..
είναι οργισμένη για αυτή την ιδέα. «Φυσικά αυτό δεν μπορεί να ούτε υγειές ούτε θα εμποδίσει ένα ανώμαλο ο οποίος αφού πειραματιστεί επάνω σε μια κούκλα να το κάνει επάνω και σε ένα πραγματικό παιδί», αναφέρει ένας αναγνώστης. Ο ιδιοκτήτης όμως της εταιρείας, παιδόφιλος και ο ίδιος, επιμένει λέγοντας ότι τα προϊόντα του είναι ένα εργαλείο για εκείνους [που παλεύουν να αντιμετωπίσουν μια συνεχή σεξουαλική επιθυμία απέναντι στα παιδιά. «Πρέπει να δεχθούμε ότι δεν είναι δυνατό να αλλάξουμε τις ερωτικές επιθυμίες κάποιου. 
Απλά βοηθώ κάποιους ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους αυτές, νόμιμα και ηθικά. Δεν αξίζει να ζεις καταπιέζοντας τις ερωτικές σου φαντασιώσεις», λέει ακόμη ο Takagi. Όπως λέει οι κούκλες του «σώζουν παιδιά από την κακοποίηση και οι πελάτες του συχνά τον ευχαριστούν για αυτό». 
Ο Michael Seto, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο εξηγεί ωπς υπάρχουν δύο είδη παιδόφιλων: «Για κάποιους η πρόσβαση σε εικονική παιδική πορνογραφία ή οι παιδικές κούκλες του σεξ ενδέχεται να τους απομακρύνει από την πιθανότητα να αναζητήσουν πραγματικό σεξ με πραγματικά παιδιά. Από την άλλη κάποιοι άλλοι είναι πιθανό όχι μόνο να μην απομακρυνθούν από αυτή την πιθανότητα αλλά αντίθετα να τους δημιουργήσει νέες παρορμήσεις πιο δυνατές για πραγματικά παιδιά». 

www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου