Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Άνδρες που να μοιάζουν στον Ανδρέα Παπανδρέου αναζητεί απεγνωσμένα η Λούκα Κατσέλη για να τους εντάξει στον ΣΥΡΙΖΑ!


http://www.kourdistoportocali.com/
Μαθαίνω από κορυφαίο και εξόχως προβεβλημένο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ότι προ ολίγων ημερών δέχθηκε  τηλεφώνημα από την κυρία Λούκα Κατσέλη.
Η πληροφορία δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία και ενδιαφέρον εάν το περιεχόμενο της ήταν του τύπου: «Τι κάνεις; πως περνάς; Χάλια γίναμε…» και άλλα τέτοια γουστόζικα.  
Η πρώην Υπουργός όμως- την οποία ουσιαστικά ανέδειξε ο Γιώργος Παπανδρέου- ζήτησε από το κορυφαίο στέλεχος να συζητήσουν για ενδεχόμενη ένταξη του στονΣΥΡΙΖΑ!  
Ο άνθρωπος εξεπλάγην και μετά από σιγή δευτερολέπτων της απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται. Η συνομιλία τελείωσε εκεί με τα γνωστά γεια σου, χάρηκα που τα είπαμε… κλπ.
Η ίδια πηγή μου είπε στο μεταξύ ότι η κυρία Κατσέλη ήταν αυτή που επέμενε στην πολυθρύλητη φράση «λεφτά υπάρχουν» και έπεισε τελικά τον Γιώργο Παπανδρέου- παρά τις διαφωνίες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου- να την πει. Να επισημάνουμε ότι η συζήτηση όπου η περιβόητη φράση υιοθετήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχε γίνει στο σπίτι του…
Σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» διάβασα την ακόλουθη δήλωση της Λούκας Κατσέλη και δικαιώνω όλους αυτούς που ξεφωνίζουν τελικά τους πολιτικούς! Τι υποκρισία…
Παραθέτω την δήλωση:
«Το ΠΑΣΟΚ που συνάρπασε τους Έλληνες και έδωσε αγώνες για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη δεν υπάρχει πια. Σήμερα έχει χάσει τις κοινωνικές αναφορές του. Έχει καταντήσει ένα κακέκτυπο, κλεψίτυπο κατασκεύασμα που λειτουργεί ως συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας. Τα πανηγύρια απλώς επιβεβαιώνουν τη σημερινή παρακμή». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου