Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Το Θεατρικό του Πάπα συνεχίζεται


“Φραγκίσκος: Χριστιανοί που δεν προχωρούν μπροστά δεν είναι Χριστιανοί-Ποιους αποκάλεσε «μουμιοποιημένους» και «ειδωλολάτρες» Χριστιανούς” 

Αγαπητέ ποντίφικα

                Δυστυχώς λησμόνησες και ένα είδος ,γιά το οποίο ίσως είχες πολλά να μας ενημερώσεις και μάλιστα από πρώτο χέρι. Γιά τους χριστιανούς τύπου Ιούδα που δεν είχαν ούτε την τσίπα να αυτοκατακριθούν –χωρίς βεβαίως την αγχόνη-και να προσπέσουν στο έλεος του Αναστημένου Χριστού. Υπάρχει και το εείδος του χριστιανού που στο Άχραντο όνομά Του έχει στήσει την στρατηγική της πρωτοκαθεδρίας του ώστε να μπορεί από θέση ισχύος να οδηγεί ψυχές στον διάβολο, μέσω των αιρετικών του δοξασιών! Υπάρχουν οι δήθεν χριστιανοί που ΑΘΕΤΗΣΑΝ τους “ορκους” τους στις έξι τουλάχιστον Οικουμενικές Συνόδους και αναίσχυντα απαιτούν να τις ακυρώσουν προκειμένου να στηρίξουν τις ψυχο-ολέθριες πλάνες του σκοτεινού αφεντικού τους!

                Υπάρχουν ακόμα και εκείνοι οι  “χριστιανοί”που  με κάθε τυπικό της Ανατολικής ορθοδοξίας  πασχίζουν εσχάτως να εισάγουν πονηρά και...
στοχευμένα εγκληματικά, τις λογικές της δήθεν “νεο-πατερικής” ορθοδοξίας ,λες και οι “παλαιοί”και ενδοξασμένοι πατέρες μας, Βασίλειοι, Γρηγόριοι, Χρυσόστομοι, Αμβρόσιοι, Κύριλοι, Φώτιοι έχουν ξεπεραστεί και καταστεί “ντεμοντέ” και οι περί Χριστού διδασκαλίες τους … έληξαν!!!

                Τι βλασφημία εκστομίζεται  “νεοπατερικοί” επίσκοποι. Κληρικοί, λαϊκοί  που υποκύπτεται σε αυτού του είδους την ολέθρια πλάνη!!! Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι μπορείτε να διορθώσετε ό.τι η θεία επίνευση χορήγησε στην Ορθοδοξία μας  τόσους αιώνες πρίν και πιστοποιήθηκε με την διαρκή θαυματουργία στους αιώνες; Εκτός και άν σεις οι  “νέοπατερικοί”, θαυματουργείτε  ως ῥουτίνα” οπότε δεν  σας συγκλονίζει το φρικτό της διαρκούς θαυματουργίας των αγίων τους οποίους εμμέσως πλην σαφέστατα επιχειρείτε να αποκαθηλώσετε!

                Και καλά  τα γνωστά παπικά τσιράκια και οι εξωνημένοι λατινόφρονες και  επίορκοι να το καταλάβουμε! Άνθρωποι όμως χειροτονημένοι με την επίκληση των ιερών παραδόσεων της ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, πώς διαπράττουν χωρίς  αισχύνη και δισταγμό -προσποιούμενοι- τις αυθεντίες, την προδοσία του σχήματος που έλαβαν στο όνομα όσων, με τις τωρινές ὁμολογίες” τους, λιδορούν και ακυρώνουν!  Γιατί δε δρουν εντίμως και αφού παραιτηθούν από τα ορθόδοξα αξιώματα που κατέλαβαν με ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ,να διακηρύξουν τις δοξασίες τους  και να κριθούν χωρίς το ειδικό βάρος της ιεροσύνης και της αρχιεροσύνης που υστερόβουλα (;) απέσπασαν (όσοι το έπραξαν έτσι);!!!

                Ορθόδοξα αδέρφια!

Έχουμε από τον αρχηγό της πίστεώς μας την διαβεβαίωση ότι , όσα μας είπε και έφθασαν σε εμάς από τις αναφορές των αυτοπτῶν και αυτήκοων μαρτύρων, των μαθητὠν Του ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΚΕΡΑΙΑΝ!!!! Ας λένε  λοιπόν  ό,τι  θέλουν  οι  λατινόφρονες  ριψάσπιδες της Ορθοδοξίας! Εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί της πίστης στον ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ όπως τον παραλάβαμε από τους πατέρες μας που προαναφέρθηκαν και όπως ομολογήθηκαν από τον Βρυένιο, τον Μάρκο τον Ευγενικό, τον Γρηγόριο τον Παλαμά, τον Μάξιμο τον καυσοκαλιυίτη και τόσους άλλους ομολογητές της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , ας  μείνουμε εδραίοι και ας διμηνύσουμε προς όλους τους νεωτεριαστές Πατριάρχες, επισκόπους και άλλους ιερωμένους ότι παρά τον σεβασμό που διατηρούμε στο ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ δεν διατηρούμε κανενός είδους σεβασμού στις τυχόν αιρετικές καινοδοξίες τους αφού είναι κενόδοξες κατά την Πατερική διδασκαλία που διαμόρφωσε και διατήρησε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον χριστιανισμό ΑΝΑΛΟΙΩΤΟ παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των σταυροφόρων παπικών και των ορδών τους όπως και αν ήταν …μεταμφιεσμένες  .

ΖΕΙ  ΚΥΡΙΟΣ  ΙΗΣΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΟΣ 

ΚΑΙ  ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ!!!


                                                                  
ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ –ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΣΤΗΤΩ

           Κωνσταντίνος  Ελάχιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου