Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

O Διαμαντούρος, ο Ξηρός και το άθροισμα ΕΛΙΑΣ-ΝΔ που είναι αναντίστοιχο με την λαική βούληση

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
 
Από τον John le Carré
Πως μπορεί να εξακολουθεί να κυβερνά μια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όταν στις εκλογές του 2012, τα δύο κόμματα έλαβαν αντίστοιχα 29,6% και 12,2%;
Πως μπορεί να κυβερνά στην περίπτωση που το άθροισμα των ποσοστών τους στις εκλογές του Μαίου δεν ξεπερνά το 20-22%;
Από το 41,8% στο 20%!
Θα υπάρξει η αυτονόητη αναντιστοιχία κυβερνητικής έκφρασης-λαικής βούλησης με εκρηκτικές συνέπειες.
Και εκεί ακριβώς έρχεται ο Χριστόδουλος Ξηρός!!!
Σημειώστε ότι την απόδρασή του αμφισβήτησε ανοιχτά ο Γιωτόπουλος, ενώ ο Κουφοντίνας τον συμβούλεψε ότι δεν έχει το...
δικαίωμα να υποδύεται τον συνεχιστή της 17Ν-"κεφαλογραβιέρα" σύμφωνα με τον Πρόεδρο της δίκης ο οποίος επεσήμανε μ΄αυτή την έκφραση το διάτρητο της οργάνωσης.
Άλλωστε μετά και την επιστολή Τζωρτζάτου στην "Ε", μαθαίνουμε ότι ένας εκ των Κουφοντίνα-Ξηρού βιάζονταν να πάει την οικογένεια για διακοπές και αποφάσισε να χτυπήσει τον Παλαιοκρασσά με αποτέλεσμα να την πληρώσει ο Αξαρλιάν.
Κάποιοι συνομωσιολόγοι έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός  απελευθερώθηκε από τις Αρχές και βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχό τους.
Σκοτεινά σενάρια μοιάζουν όλα αυτά αλλά κάπως έτσι κυβερνιέται ο κόσμος μας.
Η πρεμούρα λοιπόν των συστημικών καναλιών για τρομοκρατικό χτύπημα, πριν τις εκλογές, βάζει τον κοινό νου σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.
Σ΄ αυτές τις εκλογές παίζονται πολλά για το εγχώριο σύστημα της διαπλοκής που κρατάει δεκαετίες στον έλεγχό του την διανομή της πίτας.
Τυχόν κυβερνητική αλλαγή θα μπορούσε να προκαλέσει τεκτονικές εξελίξεις με καταδίκες και φυλακίσεις ονομάτων που σήμερα πρωταγωνιστούν στην ζωή της χώρας.
Σ΄αυτές τις εκλογές λοιπόν παίζονται πολλά και ειδικότερα όταν έχουμε να κάνουμε με μια εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία.
Ο Ευ. Βενιζέλος δεν κρύβει την αγωνία του για την «τύχη» της Ελιάς (και η δική του τύχη;) και τις πολιτικές εξελίξεις που θα προκαλέσει μία εκλογική κατάρρευσή της. «Εάν αυτό αποτελέσει όντως την επιλογή του ελληνικού λαού, τότε η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά χθες (Mega), με την επισήμανση ότι η χώρα «θα καταστραφεί πολιτικά».
Μάλιστα οι κυβερνητικοί εταίροι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σαν φίδι στον κόρφο του. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του antinews για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΕΛΙΑΣ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ με πρωθυπουργό τον Νικηφόρο Διαμαντούρο!!!
Όπως αντιλαμβάνεσθε το πολιτικό σύστημα είναι μια κινούμενη άμμος και στην περίπτωση που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζουν -σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις- το 32% θα έλθουν τα πάνω κάτω στο εγχώριο σύμπαν.
Το σύστημα παρουσιάζει εικόνα κατάρρευσης η προσπάθειά του να κρατηθεί στην εξουσία απεγνωσμένη με ότι κι αν σημαίνει αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου