Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο "ΘΕΙΟΣ" ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ; Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ;

mpompolas
http://makeleio.gr/
Λέγονται διάφορα αυτές τις ώρες.
Για τους πραγματικούς λόγους άτακτης φυγής στελεχών και βουλευτών των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" από το κόμμα που έφτιαξαν πριν από περίπου έναν χρόνο με φωνές και αντάρες κατά των δεινοσαύρων.
Εαν διακρίνουμε τα διάφορα γελάκια στα κεντρικά δελτία των "νταβατζήδων" από τηλεπαρουσιαστές που ανήκουν στο στρατόπεδο των διαπλεκομένων, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ότι η ψυχρή και διαβολική "πλάκα" που κάποιοι έστησαν στον Πάνο Καμμένο μάλλον έχει καλή βάση "ανταρτοπόλεμου" με φαιδρό επιχείρημα τον τρόμο από τα μπαιράκια του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν έτοιμος να πάρει ο αρχηγός του κόμματος και να αρχίσει να τρέχει στην πλατεία Συντάγματος. Το θέμα είναι ποιος έχει στήσει την πλάκα.
Όλοι τους είναι "πουλητάρια". Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Άνθρωποι και βουλευτές που δεν έχουν λόγο δεν πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν. Είναι όλοι τους τελειωμένοι. Ανεξαρτήτως της παράταξης που υπηρετούν. Είτε ανήκαν στη ΝΔ, είτε στο ΠΑΣΟΚ είτε άλλού.
Ο Καμμένος έχει κάνει λάθη. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Άλλο όμως διαφωνία και συζήτηση και άλλο λάκισμα. Τους δειλούς στον πόλεμο τους πυροβολούσαν στην πλάτη. Τους δειλούς στην πολιτική τους απαξιώνει ο λαός.
Άπαξ προδότης, πάντα προδότης. Αυτό δεν έλεγαν και για τον Σαμαρά; Με τη διαφορά ότι για τον Σαμαρά είπαν πολλές φορές ότι τον βοήθησε ο Κόκκαλης για να σταθεί στα πόδια του. Για όλους αυτους που λάκισαν ποιος "πριμοδότησε"; Ο Μπόμπολας; Λέμε τώρα, στα δειλά αντράκια των ριψάσπιδων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου