Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

Γράφει ο Δημοφάντης
Φαίνεται ότι το «καζάνι» βράζει έστω και αν ακόμα δεν είναι ορατό. Αυτό δείχνει η οργισμένη δήλωση που μου έκανε φίλος από το πάλαι ποτέ «στρατόπεδο» των  προοδευτικών δυνάμεων του παλαιού ΠΑΣΟΚ!
 Αυτή τη δήλωση-επικεφαλίδα του Στάθη, γνωστού σκληρού παλαιοκομματικού την συμμερίστηκαν και υπόλοιποι μιάς μεγάλης παρέας που απαρτίζονταν από άτομα όλων των κοινοβουλευτικών αποχρώσεων! « Θα γίνει ντου κι όποιος γλυτώσει ,συνέχισε ο Θωμάς!» Σιγά μην πάω να μου στείλουν τα μπατσόνια της Τροϊκανής  χούντας  να με σακατέψουν. Θα τους την έχω μονίμως στημένη όπου και αν τους βρω για ό,τι προκύψει!
Και συνεχίζει με φανερή οργή ο Στάθης: Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσουν τον πλούτο της Πατρίδας μας με τα κόλπα της χρεοκοπίας που συμφώνησαν με τα κατάλοιπα της φασιστικής Γερμανίας και τα «Πιτ-μπουλ» της Μασονίας και  των νεοεποχιτών της παγκοσμιοποίησης! Αν δεν αντιδράσουμε επαναστατικά και όχι νερόβραστα, αυτοί οι ξεδιάντροποι χοντρομπάκαλοι και τσαχπινο- ντιντήδες   της πολιτικής θα μας ξεπουλήσουν αδίστακτα .  
Το κόλπο ήταν να ξεπουλήσουν την τεράστια περιουσία της χώρας (υπέδαφος και στρατηγική θέση) στους εκβιαστές μας και να βγουν από το κάδρο σιγά-σιγά. Τέτοια σχεδίαζαν …
Τελικά η παρέα κατέληξε πως η μόνη δυνατότητα για σωτηρία είναι ο γενικός ξεσηκωμός του Λαού όχι όπως το καλοκαίρι του 2009 αλλά σε σύγκρουση με τους «στημένους» μέχρις εσχάτων. Για εμάς , τα παιδιά μας , την Πατρίδα μας , τα ιερά μας.
 Να που ακούστηκε και στα χρόνια του ΔΝΤ το : «Ίτε παίδες Ελλήνων». Λέτε;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου