To να είσαι έμπορος όπλων δεν είναι κάτι που απαγορεύεται από κανέναν νόμο. Το να είσαι όμως έμπορος όπλων, ναρκωτικών και παράλληλα εκδότης ή καναλάρχης και να βγάζεις κάθε τόσο στην σέντρα τον ηρωικό Μισέλ για να μην ακουμπήσει εσένα η τσιμπίδα του Νόμου (που μεταξύ μας δεν έχει καν την πρόθεση) είναι υποκρισία και πρόκληση.
Βγαίνουν λοιπόν τα δημοσιογραφικά τσουτσέκια- εκτελώντας τις εντολές των προισταμένων τους οι οποίοι δεν είναι παρά ατάλαντα γλειφτρόνια των διαπλεκομένων εργοδοτών- και σταυρώνουν καθημερινά τον ηρωικό Μισέλ για τις πλαστές πινακίδες.
Αν συνεχίσουν έτσι, στο τέλος ο ηρωικός Μισέλ θα γίνει πραγματικός ήρωας. Είναι ήδη ήρωας για τον πολίτη μέσης πνευματικής τεχνολογίας. Ο Μισέλ έκανε κομπίνες αντίστοιχες με την επάρκειά του και την τεχνογνωσία του στις απάτες. Δηλαδή την ώρα που άλλοι συναδελφοί του υπουργοί, έχουν παντελονιάσει δις ευρώ από πάσης φύσεως μίζες, ο ίδιος αναγκάζεται να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες για να γλιτώσει τους φόρους με τους οποίους ο άθλιος κρατικός μηχανισμός κυνηγάει τον συνεπή μαλάκα φορολογούμενο. Ο ηρωικός Μισέλ, ο οποίος είχε την ατυχία να συναντήσει τον Χριστοφοράκο όταν η  Siemens είχε λεηλατηθεί από τα προηγούμενα μεγαλολαμόγια που σήμερα υποδύονται τους τιμητές, δεν κατάφερε να τα κονομήσει χοντρά όπως οι προηγούμενοι επαγγελματίες λαδιάρηδες.
Οπότε για να τα βγάλει πέρα το έριξε στις μικροαπάτες, ως αρχάριος αντιεξουσιαστής: Ο Μισέλ θεώρησε ότι είναι μια πρώτη πράξη αντίστασης το να πλαστογραφείς τις πινακίδες κυκλοφορίας, να πλαστογραφείς το δίπλωμα, την φορολογική ενημερότητα, τα πάσης φύσεως έγγραφα του κρατικού μηχανισμού.
Τελικά τον τσιμπήσανε όπως γίνεται με όλους τους μικροκομπιναδόρους που πιάνονται στα δίχτυα της δικαιοσύνης ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες εκδότες-μηντιάρχες όντας σεσημασμένοι έμποροι όπλων και ναρκωτικών -νεαρός και πολλά υποσχόμενος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ εξαφανίσθηκε από την πιάτσα, δεκαετίες πριν, όταν εντόπισε βαπόρι μηντιάρχη τίγκα στα ναρκωτικά.
Έρχονται λοιπόν σήμερα τα τσουτσέκια των μηντιαρχών και μας κοπανάνε διαρκώς ρεπορτάζ για τις πλαστές πινακίδες του Μισέλ όταν οι εργοδότες τους είναι χωμένοι ως το κεφάλι στις μίζες των εξοπλιστικών. Όταν οι εργοδότες τους μηντιάρχες είχαν στήσει από κοινού με τους αρμόδιους υπουργούς Άμυνας και κάτι πρώην πρωθυπουργούς ολόκληρη μπίζνα με τις μίζες οπλικών συστημάτων που διαχερίζονται στο πεδίο της μάχης κάτι φτωχόπαιδα ελληνόπουλα.
Ετσι πολλοί Έλληνες πιλότοι έχασαν την ζωή τους στη διάρκεια αερομαχιών στο Αιγαίο με τους Τούρκους, επειδή τα πολεμικά μας αεροσκάφη πετούσαν «ελλατωματικά» για να μεγαλώνουν τα περιθώρια της μίζας των μηντιαρχών οι οποίοι σήμερα βγάζουν στην σέντρα τον Μισέλ για τις πλαστές πινακίδες. Οι μηντιάρχες έμποροι όπλων και ναρκωτικών οι οποίοι είναι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ελληνόπουλων από τους τούρκους παριστάνουν τους τιμητές με τα τσουτσέκια δημοσιογράφους-ρεπόρτερ-αναλυτές στην πρώτη γραμμή.
Το επικοινωνιακό παπατζιλίκι δουλεύει ρολόι ως την στιγμή που θα υπάρξει αυτό που λέμε αστοχία υλικού. Είναι πολύ πιθανό πάνω στην πρεμούρα τους κάποιου ο κώλος να φανεί ορθάνοιχτος και τότε οι 120 πεινασμένες ύαινες θα τον ξεσκίσουν. Μιλάμε για παπατζιλίκι καθώς η Δικαιοσύνη έδωσε προκλητικά πολύ χρόνο στους εμπλεκόμενους στις μίζες των εξοπλιστικών ώστε να αξιοποιήσουν την παράγκα του παραδικαστικού που βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.
Σκεφθείτε πόσες μέρες πέρασαν από την στιγμή που κατάθεσε ο Κάντας ώσπου να γίνουν οι προσαγωγές κι ακόμη ασχολούνται με τα λιμά. Το παπατζιλίκι λοιπόν δεν έχει όρια μόνο που οι συμμέτοχοι στην λεηλασία του ανεγκέφαλου λαού παίζουν πλέον στα όρια. Ρισκάρουν με τις 120 ύαινες- τίποτε λιγότερο....