Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

briefingnews.gr
1Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι πρέπει να γίνει εφαρμοστέο το οι μετανάστες να τηρούν τους νόμους και να σέβονται τις παραδόσεις των περιοχών όπου έρχονται, καθώς και να εξουδετερωθεί η διαφθορά στον τομέα αυτό, μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI.
"Πρέπει να ζητάμε από τους μετανάστες τον απόλυτο σεβασμό των νόμων μας, των παραδόσεων και του πολιτισμού των περιοχών όπου έρχονται. Είναι πολύπλοκη και δύσκολη υπόθεση ", επισήμανε ο Πρόεδρος στη συνάντηση με τον αρχηγό του Κόμματος Φιλελευθέρων Βλαδίμιρ Ζιρινόβσκι.
Ο Ζιρινίβσκι πρότεινε στον επικεφαλής του κράτους να ενισχυθεί η μεταναστευτική πολιτική, αφού μεγαλύτερη ευθύνη θα έχουν οι εργοδότες.  "Μπορεί την περισσότερη ευθύνη να την  εναποθέσουμε στους εργοδότες για να μπορέσουν να χρησιμοποιούν το εργατικό δυναμικό από το εξωτερικό μόνο στα επιτρεπόμενα πλαίσια", είπε ο Ζιρινόβσκι.

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ζήτησε  από τον αρχηγό του Κόμματος των Φιλελευθέρων να μην απευθύνεται στο ξεχωριστό μέρος των ψηφοφόρων του εις βάρος των θεμελιωδών αξιών της Ρωσίας.  "Έχω μια μεγάλη παράκληση. Έχετε πιστούς ψηφοφόρους Γι’ αυτό, νομίζω, δεν χρειάζεται να απευθύνεστε σ’ ένα μέρος των ψηφοφόρων σας για να το ενισχύσετε εις βάρος των θεμελιωδών συμφερόντων της χώρας μας ", είπε ο Πούτιν στη συνάντηση με τον Ζιρινόβσκι.

Κοινωνική αντήχηση είχαν οι κουβέντες του Ζιρινόβσκι για το Βόρειο Καύκασο στην εκπομπή "Μονομαχία" στην μετάδοση του καναλιού "Ρωσία 1" στις 24 Οκτωβρίου. Ο πολιτικός πρότεινε να ελέγχεται η γεννητικότητα στην περιοχή αυτή για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου