Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Είναι μεγάλη ξεφτίλα να απαρνηθούν τα πιστεύω τους


 
Ο Α. Γεωργιάδης ειρωνεύτηκε τη στάση των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής», ενώπιον των ανακριτών και μίλησε για "ξεφτίλα", σημειώνοντας ότι απαρνήθηκαν με μεγάλη ευκολία τα πιστεύω τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο υπουργός Υγείας σχολίασε σχετικά με τον όρκο στον εθνικοσοσιαλισμό, που βρέθηκε στο σπίτι του Χρ. Παππά:

«Αυτό θα μπει στην παγκόσμια ιστορία. Αναγνωρίζω το γραφικό μου χαρακτήρα, αλλά δεν θυμάμαι ότι το έγραψα αυτό. Σαν το παιδί της πρώτης δημοτικού, που το πιάνουν να κάνει σκανδαλιά και προσπαθεί να κρυφτεί» είπε και αναρρωτήθηκε: «Αυτοί τώρα εκπροσωπούν τον εθνικισμό, τον ελληνικό. Αν είναι δυνατόν».

Σε ό,τι αφοράς στη φωτογραφία του Χρ. Παππά με ναζιστική στολή, ο υπουργός δήλωσε:

«Εδώ είναι η ξεφτίλα η μεγάλη. Αντί να πουν, ναι κύριοι εμείς πιστεύουμε αυτά. Απεχθή, βδελυρά μισητά, εμείς τα πιστεύουμε. Αυτοί κάθονται και πάνε να τους βγάλουν όλους τρελούς».
Αναφερόμενος στην Θ. Σκορδέλη, στην οποία ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και ήταν πρώτη στα επεισόδια όταν πήγαινε να μιλήσει στον Αγ. Παντελεήμονα, επεσήμανε:

«Τι αποδεικνύεται τώρα; Η κυρία αυτή, είχε μπίζνα με τους αλλοδαπούς, έπαιρνε λαθραία προϊόντα, τα έδινε στους αλλοδαπούς, έπαιρνε τη μίζα και μετά έβγαινε στα κανάλια και φώναζε να φύγουν οι αλλοδαποί», είπε ο υπουργός.
«Αυτή η κυρία που έπαιρνε μίζα από το παρεμπόριο, έλεγε σε μένα τι ζητάς εσύ εδώ, εμείς θα καθαρίσουμε την πλατεία. Ανοίγεις τους διαλόγους τους τηλεφωνικούς και τι ανακαλύπτεις; Όταν οι αλλοδαποί τους έδιναν μίζα, δεν τους πείραζαν. Όταν δεν τους έδιναν πήγαιναν και τους βάραγαν», υπογράμμισε.

Μιλώντας για τους πολίτες που ψήφισαν τη Χ.Α., ο Α. Γεωργιάδης είπε ότι θα πρέπει να καταλάβουν ότι έπεσαν θύματα τεράστιας πολιτικής απάτης.


 http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου